Rijopleiding in stappen

86 Procent slaagt!

Het gemiddelde slagings- percentage bij Rijschool Resultaat in 20019/20/21 is 86%

Rijles Categorie B Rijschool Resultaat is een gecertificeerde rijschool Wij leiden op volgens de nieuwste opleidingsprocedures, het zogenaamde R.I.S, wat staat voor Rij-opleiding in Stappen. Met deze opleiding is het mogelijk om voor iedere leerling een rijopleiding op “maat” samen te stellen. De R.I.S. is opgebouwd uit 4 modules, deze modules bestaan uit handelingsscripts. Door de scripts in een voor jou logische volgorde aan te leren ontstaat een rijopleiding op maat. Het grote VOORDEEL van de R.I.S. is de variabele structuur en tevens krijg je als leerling een leerboek erbij, zodat je je goed voor kunt bereiden op de lessen en daardoor blijft er veel meer tijd over om te rijden!

Bij dit opleidingsprogramma worden de richtlijnen van Het Nieuwe rijden gehanteerd, ter besparing van kosten op uw (toekomstige) auto en ter voorkoming van milieuvervuiling.

Minister Peijs heeft besloten om de inhoud van het rijexamen B aan te passen zonder dat dit tot extra kosten zal leiden. Het vernieuwde rijexamen zal eind 2007 worden ingevoerd. Meer dan voorheen zal er aandacht worden besteed aan gevaarherkenning, zelfstandig rijden en Het Nieuwe Rijden; onderwerpen die ook in de succesvolle Rijopleiding in Stappen aan bod komen. De minister verwacht, dat de aanpassingen een positief effect op de verkeersveiligheid zullen hebben.

Rijschool Resultaat
Uw autorijschool als het om betrouwbaarheid en kwaliteit gaat!

E-mail: marcovandijk123@gmail.com